Monarch vol 1

Så er familien på vej hjem fra Jylland endnu engang. Efter at have fråset i min mors dejlige mad en hel weekend – plus lidt ekstra vin og slik – er jeg fast besluttet på, at jeg ikke ryger på noget junk på vej hjem over motorvejens mange fristelser! Bilen er fyldt med frugt, selvplukkede bær og gode rugbrøds madder, masser af vand og gåpåmod!!

Vi smutter lige forbi plejehjemmet og siger på gensyn til oldemor. Vupti er ungerne udstyret med en pakke flødeboller og en 100 kr. seddel – udtrykkeligt defineret indenfor emnet IS!! Så er vi ikke engang begyndt på rejsen!! Stolt viser ungerne indholdet af deres fleecejakker frem – 5 stk  werthers echte!!!

Okay, hvornår falder faren i her??!! Tja da han henter en kop sort kaffe på tanken, går han forbi en fristelse hans hjerne end ikke vidste, han havde lyst til!! Var det noget med et måltid brunt med brunt tilbehør og brunt garnish??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s