Giv din hjerne en krop den kan leve i

Er du en af dem, som har en hjerne, der jævnligt minder dig om din ikke alt for sunde livstil?

Din hjerne taler måske nok til dig i et noget uforståeligt sprog, men tro mig – den taler til DIG. Genenm spejlet, gennem dårlig samvittighed, gennem dårlig humor (“sport, det er fanme noget, man ser på”). Der er mange, som godt ved, de skal, men som ikke får det gjort. Kom nu ind i kampen for din hjerne er mere udholdende end dig. Den vil fra i dag, indtil du kommer i gang med træningen, konstant minde dig om den manglende motion.

Ja, ja, det er en løftet pegefinger, som jeg godt ved du ikke tænder på, men så find motivationen et andet sted. For i gang det skal du. NU!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.