Ondt i halsen – medicinen er en Brownie

Ja så er tiden jo kommet hvor vi alle går rundt med snotnæser, hoste og har lidt ondt af os selv. Seven Eleven i Sverige er kommet på en god ide, nemlig at recepten blot er en omgang hurtige kulhydrater, som i sekundet de er gledet gennem dit halshul vil løbe ud og sætte sig i et Guantanamo fedt depot helt ude på spidsen af din i forvejen blæverede vom!! Godt tænk af hvor tids nye apotek, og sikkert noget der giver kasse i Browniebanken, men helt ærligt Seven Eleven – KOMNUINDIKAMPEN, det er simpelthen ikke en vi falder i på….eller gør vi??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s