Fra sort kaffe til 2 gange dessert!!

Solskin, hundekoldt, gå ben og min smukke kæreste i hånden på vej gennem Sodermalmens mange små design og tøj butikker:) Kulden bider og den lille sult her ved kl. 11 begynder at sætte ind, så nu invitere jeg sgu på kaffe bar!! Det hedder kaffe bar, men i sekundet jeg står i køen til betjening bliver min hjerne bombarderet med desserter i alle afskygninger. Den sorte gode 0 energi Kaffe bliver fluks erstattet med et “latte cirkus” fyldt med fed mælk og en røvfuld sukker, kæresten vælger en Chai latte som ikke behøver noget sødestof, for det har producenten da i høj grad sørget for godt dækket af med hyggelige og vanedannende krydderier!! Og så skal vi da også have en lille kage til kaffen!!?? Jammen hør nu her vi drikker jo ikke kaffe!! Vi har lige bestilt en dessert og topper så lige hyggen med endnu en dessert!! Hvad blev der af god gammeldags sort kaffe??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s