Dameblade er simpelthen for dumme mennesker!!

20110620-205453.jpg

Er vi enige om at nu høre verden op!!?? Hvad helvede har de gang i?? Ikke nok med at dameblade siger mode i øst og vest, giver kronisk mindreværd på indretningsfronten, mener at en kvinde som minimum skal designe hele haven med hjemme pustede, håndmalede æg hver påske og også lige smide diverse hjemmegjorte stofrester i symaskinen til en super fræk plaid som farmand lige kan få et yoga, mindfullness kamasutra knald på, nå jeg må videre jeg er lige begyndt på et marathon løbeprogram og henter tidligt i daginstitution i dag!!!
Hvem helvede læser de blade? Og hvem gennemskuer ikke damebladene efter ovenstående billed??

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s