Hævnen over McDonald´s

20110621-193517.jpg

Stakkels lille søde klovn som i så mange år har hjulpet små sagesløse børn igennem børnefødselsdage med en “glad menu” som indeholder over 50% af hvad et barn har brug for på en almindelig dag!! Og tit er den glade klovn også frisk med en lille dejlig fristende is dessert toppet med chokolade affald fra diverse mulitinationale chokolade firmaer! Får han det stakkels barn med på den kombinationen, er regnskabet for den dag allerede i minus!!? Har man så “vandrygtet” sit barn med morgenmad, mellemmåltider, aftensmad og et glas saftevand m.m er man for alvor på den i forhold til de sociale myndigheder!
Nå, men det har vist bare været en ond drøm det hele, for nu fik de da fat på den galning!:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.