Ristet løg på en bund af fløde og stivelse!

Mange mænds yngling grøntsag, her i en Østrigsk version, men var du klar over at halvdelen af den industrielle udgave er rent fedt? Ved at tilføje masse af hvedemel og dyppe dem tre gange, kan den suge sin egen vægt i fedt!!
Det eneste det gør for mig er at knase, men en smagsgiver synes jeg ikke det er!
Prøv bare at stege et helt almindeligt løg, i en god olie, tilsæt en lille smule salt og peber og smid det på en bund af god spegepølse og lidt remo!! Halløj sovs det smager!! Har tit tænk på om man vil kunne smage forskel på de forskellige producenter af ristet løg? Kan du det?

Kom nu ind i kampen “ristet løg”

IMG_6709.JPG

IMG_6791.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s