Mål også hvor lang din penis er?

OBS: Følgende test kan ikke udføres med en tommestok51G4CEGSE3L

Til nedenstående test skal du bruge et målebånd, en penis og en omkreds af din vom!

Målebåndet er en blød udgave af tommestokken, den har centimeter opdeling og går typisk op til 2 meter. Du kan sikkert finde en udgave af denne gadget i din kones sy æske ( bonus info – Sy æsken er noget af det mest hellige for en kvinde, betragt det som en slags hellig gral, oftest skal den åbnes på en særlig måde, tit er den gået i arv flere 1000 år tilbage, der er blomster mønstre og mærkelige tegn og krummelurer på den. Hver ydmyg når du låner noget i denne æske….og for gud skyld læg alt det du låner tilbage i denne æske da der ellers vil ske alskens ulykker. Klassiske ulykker er f.eks. Meget mindre sex, kun valg mellem 1 – 2 udgangsstillinger, samt iværksættelse af mission “re decorating the living room” og mange flere ulykker)

Nu har du så styr på målebånd og syæsker!!!

Da vi ved at det er usandsynligt at du ydmyger dig selv, og nøgen foran et spejl udfører nedenstående måling har vi også sat normal målene på en almindelig  penis!….. det er vist længe siden at du har målt om banditten stadig er i topform. Denne test kan med fordel udføres liggende så er der lidt mere plads til at komme til roden!!!:

Normal længde på en penis hos en fuldt udvokset mand er i gennemsnit mellem 12 og 18 cm. Store udgaver som f.eks. John holmes var op til 34 cm siger myten…??!!

Nå men nu kommer vi faktisk til det det handler om nemlig dit talje mål, eller sagt lige ud, vi skal måle hvor meget fedt du har på vommen!!

Mål i stående og afslappet tilstand….:) 2 cm over navlehøjde den fulde omkreds. Du kan nu forudsat at målebåndet er sort/hvidt se sort på hvidt om du har forhøjet risiko for hjertekar sygdomme!! Eller om du på godt dansk er for fed!

Let forøget risiko: Forøget risiko:
Mænd > 94 cm > 102 cm
Kvinder > 80 cm > 88 cm

Husk at man godt kan have forøget kropsvægt, det vigtigste er bare om man stadig er tilstrækkeligt fysisk aktiv. Er du ikke aktiv, sidder fedtet på maven og vejer du for meget…så har har vi en udfordring:)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s