Jeg har ondt, altså må jeg hvile

I gamle dage var sengen og hvile vel den mest brugte medicin mod de fleste sygdomme, og i dag er der desværre stadig mange som smider sig i sofaen i et forsøg på at komme sig eller måske ligefrem forebygge dårligdommene. Men måske gør du det forkerte, når du melder dig syg, tømmer slik skabet og skyder 8 timer Netfix i blodet. Hvis du blot kigger lidt tilbage i historien er der sket mange ændringer som tyder på, at du skal ud og gå en lille tur med din bedste ven. At de fødende ikke er sengeliggende mere på hospitalerne, betyder faktisk, at der er markant færre alvorlige komplikationer i forhold til, da der blev ordineret barselhvile.

I gamle dage måtte gigtpatienter og hjertepatienter bestemt heller ikke bevæge sig, da det ville forværre deres tilstand, ja næsten ødelægge hjertet endnu mere, men i dag ved de fleste, hvad medicinen er ved disse lidelser, og forskningen er ikke i tvivl mere. Så let på understellet, sms til en ven eller tag lillemor under armen og gå en dejlig smertelindrende tur i det smukke efterår.

Det er det her, du går glip og din makker går glip af hvis ikke i kommer afsted, og det sker kun én gang om året. Efteråret er på vej og du skal ud og tælle blade og dufte til nedbrydningen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s