Buffet etik

Et rundt landgangsbrød

”Så er der buffet”! 10 sekunder efter står du med en tallerken fyldt alle de gode sager. Et slags landgangsbrød af buffetretter, som ligger så tæt på hinanden, at osten leger med rejen på spyd, og tarteletten grænseoverløber ned på Sarah Bernard-kage. Tag det nu roligt – og prøv om du næste gang kunne efterleve dette ritual i respekt for de gamle buffettraditioner. Først går du en fuld runde og får overblikket for din mission. Dernæst søger du mod tallerkenen og må så vælge tre ting ad gangen. Det ser meget pænere ud, du kommer til at spise langsommere, og der er større sandsynlighed for at kunne komme tilbage til en ret som var god, i stedet for at lave en fejl.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s