Pas på i supermarkedet

Kør altid din indkøbsvogn langs med ydervæggene. På den måde vil du højst sandsynligt møde fødevarer, som er bedre for dig, end inde i midten, hvor fødevareproducenternes Mordor ligger. Her har de pisket kemien op og tilsat de tarveligste restprodukter fra diverse udpinte fødevarer, for at pakke dem pænt ind og sælge dem billigt til dig. Pas på derinde, for Mordors kalorierige affald, er stærkt dragende og vil friste dig. Jeg har lavet et kort så du bedre kan navigere derinde. Held og lykke

Sauron_eye_barad_dur
Pas på inde i midten:)
Mordor
Dig i netto?

Netto overlevelse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s