Hvorfor laver de ikke nogle nye nyheder?

Noget der virkelig irriterer og undre mig, er hvorfor nyhedsmedierne ikke opper sig og laver nogle nyheder om natten?

Her i ferien får man jo virkelig lagt sine vaner om, og sent i seng er en dejlig luksus, synes jeg. Overgangen til hverdagen bliver dog en smule hård, og særligt træls når nyhedsmedierne ikke laver nogle nye nyheder til mig!! Jeg lå i går aftes og tjekkede de sidste nyheder på pol, eb og Jerusalem post og grundet ferien, fik jeg vist først synapserne i vaskemode ved kl. 00.30. Hverdagen, madpakkerne og trædemøllen var forudset, derfor havde jeg sat mit ur til kl. 05.30, og 1 min efter sidder jeg på potten og katastrofen indtræder…..De har overhovedet ikke lavet nogle nye nyheder til mig, siden jeg gik i seng!! Magen til slendrian og godt at DMI radaren trods alt havde lidt nyt at kigge på.

God hverdag til dig

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.