Hvorfor laver de ikke nogle nye nyheder?

Noget der virkelig irriterer og undre mig, er hvorfor nyhedsmedierne ikke opper sig og laver nogle nyheder om natten?

Her i ferien får man jo virkelig lagt sine vaner om, og sent i seng er en dejlig luksus, synes jeg. Overgangen til hverdagen bliver dog en smule hård, og særligt træls når nyhedsmedierne ikke laver nogle nye nyheder til mig!! Jeg lå i går aftes og tjekkede de sidste nyheder på pol, eb og Jerusalem post og grundet ferien, fik jeg vist først synapserne i vaskemode ved kl. 00.30. Hverdagen, madpakkerne og trædemøllen var forudset, derfor havde jeg sat mit ur til kl. 05.30, og 1 min efter sidder jeg på potten og katastrofen indtræder…..De har overhovedet ikke lavet nogle nye nyheder til mig, siden jeg gik i seng!! Magen til slendrian og godt at DMI radaren trods alt havde lidt nyt at kigge på.

God hverdag til dig

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.