Så er det istid igen…

on

Sommertid er istid
Tjek lige pistolen, du tanker med, skærmen ved betalingsmodulet, alle plakater her i sommertiden. De snakker alle til din lille krybdyrshjerne og måske du også lige skulle nedlægge og smage den der nye variant af is-savanens Big 5 – Magnum. En is det burde være ulovligt at give til børn, og en så ondskabsfuld art i isriget, at jeg nu giver dig en regel, som du SKAL følge. Hvis det er Magnum, du er til, så er reglen bare, at du snupper den hver 5. gang og så kører du fra nederste hylde de andre fire gange.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s