Lad os sagsøge Apple!

Og Nokia også, fordi det var dem som startede med at lære os at bruge telefonen som vækkeur. I dag har de fleste af os en telefon liggende ved siden af sengen, og nattesøvnen er alvorligt truet af dels lyset fra telefonen, men også vores hjernes afhængighed af likes, tweets og feeds. Lad os sagsøge Apple eller også siger de måske undskyld til menneskeheden ved at give os et fedt klassisk vækkeur med træk op funktion, i et nyt smart Apple-design – og så får du den mobil ud af soveværelset. Og det var NU!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s