Jeg gjorde det igen!!!! Arghhhh

Træt og på vej hjem fra et par lange undervisningsdage i Jylland, og når ikke rigtig at tænke mig om før jeg pludselig sidder med den her bandit og en god kop kaffe…….

En lille snack gør vel ikke nogen fortræd tænker jeg og tager en bid, guffer et par gange og tænker så – FY for den! En kemisk duft breder sig og min makker kigger på mig og ryster på hovedet….først nu lader jeg mine smagsløg forsøge reelt at finde ud af om jeg har stukket tungen i en malerbøtte eller jeg rent faktisk spiser mad?! Jeg er stadig i tvivl, og efter en bid siger min mundhule mig ihvertfald ikke andet end kemi og kakao. Ingrediens listen siger vel lidt det samme også?

Så heller god Othello lagkage!! HUSKEKAGE til mig selv🎂❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.