Grillterapi, kærlighed og selvmord

Vi mænd taler ikke særlig tit om vores indre tilstand, og depression og andre psykiske lidelser er ikke rigtig noget, som rammer os… tænker vi!

Sandheden er dog, at mange af os rammes, og igennem livet vil mange af os få lidelser og udfordringer. Søg rådgivning og behandling, hvis du er ramt, snak med nogen om din indre tilstand, og tag din makkers råb om hjælp alvorligt, når han på sin lidt kejtede måde og oftest al for fuld, prøver at tale om det. Og lad mig så introducere dig for “grillterapi”:)

Brug den hyggelige tid omkring grillen først på aftenen, til at få spurgt ordentligt ind til din makkers bekymringer, og det er fint at bruge humor, men spørg også ind til noget af det, der måske gør ondt. Vi mænd står for tre gange så mange selvmord som kvinderne, så lad os i det mindste prøve at gøre noget, og hvorfor ikke bruge grillen til seriøst lige at få taget temperaturen på de indre kød og hjerne stykker.

Brug din kærlighed til din makker, tag en lille snak omkring grillen, vend et par bøffer og en røvfuld grøntsager og drik jer en god øl sammen, se det er grillterapi:)

God grillaften

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.