Tag din søvn alvorligt!

Hvis du ikke sover godt om natten, så tag det dybt seriøst og få det fikset nu.

Jeg møder rigtig mange af mine patienter, som siger, at de vågner flere gange hver nat, dels på grund af smerter, dels fordi de bare sover ”let”, som mange ynder at sige. Lad mig slå en ting fast: Det er hamrende unormalt, og rejsen mod diverse klamme sygdomme er væsentligt forkortet. Søvn er kroppens backup-system, det er om natten, at rense-programmet kører, og harddisken og de kemiske mirakler, vi består af, bliver kalibreret. Så tag din søvn alvorligt! Søg viden hos din læge, eller få behandlet de skavanker, som sikkert er skyld i din afbrudte søvn.

Hvis det ikke virker, er det, fordi du enten har økonomiske bekymringer eller overvejer at være utro – og her kan jeg desværre ikke hjælpe dig:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.