Her går det næsten galt for borgmesteren

Jeg havde inviteret Roskildes borgmester til en øl og en snak om mænds sundhed, men han vidste ikke at jeg havde en udfordring til ham! “Kan du åbne en øl med en bog”? Se med her hvor det næsten går galt for Tomas Breddam.

Vi drikker en alkoholfri øl fra bryggeriet Mikkeller som hedder Drink’In The Sun og er en af de mange nye smagfulde “Sundhedsøl” som faktisk smager helt fantastisk. Drink’In The Sun er en rigtig sommerøl med en frisk og frugtig hvedebaseret pale ale med masser af humlesmag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s