E-sporten ramt af smerter og skader

Hel ny forskning* peger på at rigtig mange gamer døjer med smerter, særligt i skulder, albue og håndled. Sporten vokser lige nu dramatisk og rigtig mange unge træner rigtig mange timer om dagen, med smerter og gener til følge. Ikke overraskende vil de fleste sikker tænke, og lad mig lige slå fast er jeg er 100 % med på at man som ung drømmer om at blive professionel gamer. Lige nu har man en unik chance for at komme med i toppen af denne nye sportsgren, og hvis man virkelig vil denne super spændende fremtid, så læs med her, hvor jeg giver dig 10 gode råd og betragtninger til hvordan du bliver bedre end de andre. Med disse råd forbereder du din krop og hjerne til de vilkår, mod at blive verdens bedste gamer.

  1. Historisk set er alle sportsgrene startet med en flok nørder, som har haft et stærkt fællesskab og et middelmådigt talent, og fordi de var først på den nye dille, nåede de ret langt med ovenstående. Med andre ord, dem der er stjerne lige nu, bliver ikke fremtidens stjerne, det bliver dem som tager sporten seriøst
  2. For 20- 30 år siden havde alle golfspillere delle på maven, røg cigar og var ikke i særlig god form. Efter at Tiger Woods kom ind i gamet, står de fleste golfspiller i dag snorlige, med super kondition og store guns.
  3. Træn dine matematiske og logiske skills. Lige meget hvilket spil du skal spille og vinde kæmpe pengepræmier i, så er de udviklet af et matematisk geni, som mestre ikke bare det skolebogen giver dig af basal viden, men meget mere og komplekse elementer i matematikken. Jo mere du ved om udviklerens hjerne, jo bedre kan du gennemskue spillet.
  4. Hvis du betragter E-sport som en rigtig sport?, og vil du gerne have at dine forældre tager det mere alvorligt, når du taler om din fremtid?  Hvorfor er det så at det er det så at man ikke laver opvarmning, styrketræning og konditest i E-sport?
  5. Alle professionelle gamer vil indenfor 10 år ligne Ronaldo på overkroppen. #jegserindifremtiden
  6. Du vil gerne have nyt hardware og spil/software til din computer hele tiden, men du gider ikke opdatere kroppens hardware med det nyeste software som er regelmæssig træning, god kost og søvn?
  7. Dine Koreanske og Kinesiske modstandere som træner døgnet rund har endnu ikke fanget vigtigheden af at være i god fysisk form. Hvem kommer først?
  8. Victor Akselsen, Pernille Blume og Christian Erichsen tænker over om forholdet af pizza, energidrikke og slik betyder noget for deres præstation og koncentration. Hvad tænker du?
  9. Bare 7-15 min løbetur, hver anden dag giver mærkbart resultater på blodets evne til at transporterer ilt rundt til musklerne.
  10. Du står på toppen af præmieskamlen, publikum er vilde og jubler, da du løfter 1 mill. dollar checken over hovedet. Stort tillykke herfra!

*https://dansksportsmedicin.dk/high-prevalence-of-musculoskeletal-pain-among-esports-athletes/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.