Altæderens guide til en lidt sundere festival

– 5 gode råd til din kommende kropslige konkurs.

Er du klar til at vaske din lever mindre og ser du frem til at få sat nogle flæskestegssandwichs på dine indre organerne samt forringe din mulighed for en Nobelpris yderligt? Festival er oftest lig med usund mad, ingen motion og ringe søvn, men læs med her og få lidt tips og tricks til at pynte på kroppens kommende konkurs.

Som udgangspunkt får du næsten med garanti de 10.000 skridt i skabet bare ved at bevæge dig rundt på pladsen og for mange vil det være en del mere end den stillesiddende hverdag, med indlagte Netflix overspring, har givet. En del vil mærke det på de 26 knogler man har i foden, faktisk er det over 25 % af alle de knogler vi har i kroppen, som ligger nede i de smarte hvide sneakers, din mor sagde du IKKE skulle tage på.

Tag skoene af når du holder pause så der kan komme luft til de svedige fungus pommes frites og giv så de sure lakridser en omgang nusse, hvor du lige nulre hvert led inden turen går videre igennem alt fra urinstøv og mere sandsynligt i år….mudder?!

  1. Kalorie indtaget stikker jo lidt af med bajer/shots og morgen/middag/aften burger på menuen, så for at undgå at det kun er din mor som elsker dig efter festivalen så hop med på den her ide. Du har ca. 2500 point at gøre godt med på en almindelig dag og en fadøl tæller ca. 200 point mens den store burger menu med cola cola large rammer dig hårdt med op til 1400 slag på bundlinjen. Der er kun en ting at gøre. Sæt forbrændingen en smule op med følgende udsagn: “Jeg henter den næste omgang”, “lad os støtte de lokale butikker nede i byen, vi køber billige forsyninger der”, “jeg træner hver dag op til nøgenløbet” og “jeg var altså sikker på det var den her vej til teltet med Kandis”….
  2. Prøv med en fadvand engang imellem og hold dig om muligt fra den stærke “nu stikker den helt af” spiritus. Jeg gider simpelthen ikke ødelægge den gode stemning og selvfølgelig skal den have gas med promillen, men lov mig bare at du ikke slipper håndbremsen helt.
  3. Sørg for at give den max gas når musikken tillader det, hold dig ikke tilbage, dans igennem af hele dit dansehjerte Sæt gang i den gode gamle Pogo dance. Navnet kommer fra en Pogo stick (kænguru stylte) og var udbredt i punkmiljøet og er en rigtig puls 430 dans, hvis du kan holde til det mere end 2 numre i streg. Stil dig nede bagved hvor du har god plads til at danse Pogo og udfordre tyngdekraften med hop, spark og piruetter ad libitum.
  4. Ingen eller ringe søvn gør dig til en ringere udgave af dig selv. Du har kortere lunte, gider ikke sms dem derhjemme og pludselig er Marsbar og Capri Sonne en del af din kostpyramide. Løsningen er at du laver en Houdini hver anden aften, og hvis du er rigtig smart holder du et lille foredrag om vigtigheden ved søvn for en svensk “godis” eller en norsk “fjeldsnaps”. Måske din omsorg for at hjernen har brug for at sove og vaske synapserne rene, samtidig kan gøre virkelighed af dine beskidte tanker?

Rigtig god og en lille smule sundere festival

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s