Referencer

Anbefaling RÆM.jpghttps://nielshonore.files.wordpress.com/2012/11/gigtforeningen_logo_aqua.jpg?w=1000

Gigtforeningen Vestsjællands kreds har afholdt foredrag, med fysioterapeut Niels Honore, på Holbæk Fritidscenter.

Aftens emne var ”ondt i ryggen”. Niels formåede på en let forståeligt, og til tide morsom måde, at belyse emnet fra mange sider. Aftens tilhørere gik hjem med en bedre forståelse for deres sygdom, men også en følelse af have haft en god aften, hvor de var blevet smittet af Niels lune, men også hans forståelse, og viden.

Kan anbefales af..

Gigtforeningen

Vestsjællandskreds

Næstformand

Preben Christiansen

Lungekraeft

Onsdag den 25. februar 2015 var vi i Patientforeningen Lungekræft glad for at du ville komme til Svendborg og holde et indlæg omkring motion og kræft.

Det var et spændende, seriøst og humoristisk indlæg som alle var begejstret for. Jeg tror at mange med sygedommen gik hjem med den forståelse for hvor vigtigt det var med motion i hverdagen. Heller lidt end meget.

Vi vil helt sikker bruge Niels Honore end anden gang.”

Nordea

I foråret havde vi i Nordea Besøg af Niels Honoré fra Fysiocenter Roskilde, som afholdte et foredrag om mænd og sundhed.

Vi var vel en 10 – 15 voksne mænd samlet og blev på en meget humoristisk måde ført ind i de mange faldgruber, som mænd kan falde i, når det gælder om at passe på sig selv og sin krop.

Niels havde medtaget nogle øl fra Herslev Bryggeri, så humoren og eftertankerne havde noget at glide ned med.

Det er et emne, som nem kan mane til dårlig samvittighed, men Niels formåede, at skabe en stemning, hvor vi kunne se det paradoksale i, at vi i vores dagligdag arbejder sammen i grupper med andre mennesker og at vi på denne måde bruger forskellige kompetencer, men når det gælder vores krop og helbred, så er vi mænd ikke meget for at samarbejde med nogen. Vi er bare stærke og kroppens problemer skal bare “løbes væk”, eller hvad vi hver især nu gør, for selv at løse disse problemer.

Niels Honoré har mange års erfaring med disse problemstillinger, stor viden og har en direkte facon og humor, der sætter emnet i et godt relief.

Det gav mig lyst til personligt at gøre noget ved det, få fagfolk til at se på mine kropslige skavanker og se at få trænet ordentligt med professionel hjælp, det har forbedret min livskvalitet markant.

Venlig hilsen

Carsten Reves

Forhenværende bankdirektør

Metal

Hej Niels!

På Metal Roskilde seniors vegne, vil jeg sige tak for et godt foredrag.
Alle har givet udtryk for at. det har givet dem, inspiration til at dyrke mere motion.
Endnu engang tak. Jeg vender tilbage når det bliver aktuelt igen.
Hilsen
Benny Jacobsen

Formand

BørneH

Anbefaling af Niels Honoré

Børnehjertefonden har i år indgået samarbejde med Niels og Fysiodanmark Roskilde, om motionsarrangementer til fordel for Hjertebørn i hele Danmark. Jeg har lært Niels at kende som et fremsynet menneske, men en udpræget holistisk tilgang til verden. Børnehjertefonden har i Niels fundet en uegennyttig samarbejdspartner, der tænker meget innovativt og helhedsorienteret. I Børnehjertefonden håber vi, at det samarbejde vi har indledt i år kan blive et langvarigt og større samarbejde. Her har Niels allerede været på banen med nye tanker, som går godt i spænd med vore tanker som NGO.

Med venlig hilsen

Tom B. Hansen
Projektleder
http://www.boernehjertefonden.dk

Niels Honoré er en særdeles empatisk og tillidsvækkende person med masser af faglig dygtighed, passion og mod på at gøre Danmark sundere.

Jeg har mødt Niels og haft lejlighed til at se og fornemme hans tilgang til behandling og forebyggelse, og jeg synes, at Niels har rigtig meget at byde ind med i relation til fremtidens sundhedsvæsen.
Hans moderne tilgang til tværfaglighed og fokus på kvalitet med det vigtigste i centrum, nemlig mennesket, er meget spændende.

Mange hilsner
Thyra Frank
Sygeplejerske og Medlem af Folketinget (LA)