Referencer

Vedrørende bookning af foredrag m.m. kontakt venligst Anders Gisselmann fra Livepeople.dk på ag@livepeople.dk, Tlf. 20 15 92 58

På Maskinmestrenes Forenings erhvervskonference Ajour 2018 tog forfatter og fysioterapeut Niels Honoré kærligt, men bestemt fat i kraven på os mænd.DZ6P1135

Emnet var selvledelse, forebyggelse og trivsel, men denne gang formidlet på en helt anderledes og befriende måde.  I stedet for løftede pegefingre og klassiske sundheds diagrammer får man gode helbredende og kalorieforbrændende grin, som gav refleksion og ideer til hvordan en hverdag kan blive en lille smule sundere.

Sundhed er mere end fraværet af sygdom, det er bl.a også moderne kammeratskab og mere kvalitets Othello lagkage. Man lytter intenst, når Niels samtidig med sin høje faglighed, kærligt og nærværende fortæller sjove historier vi alle husker og kan lære af. Niels fornyer sundhedsformidlingen og det er god og sjov medicin han ordinere.

Jan B. Jensen

Chefrådgiver

Kvik Kastrup Floorball

I forbindelsen med Kvik Kastrup Floorball´s projekt som særligt henvender sig til mænd med type 2-diabetes eller forhøjet blodtryk, havde vi den store fornøjelse at have Altæderen, alias Fysioterapeut Niels Honoré på besøg.

Målgruppen var mænd 50 + og her passede Altæderens kaloriefattige jokes, og hårde, men kærlige dumslag godt ind. Der blev grinet af og med Niels, når han kom omkring det meste af det der udfordrer mænd i den alder, og alle fik en del med hjem at tænke over. Tak til Niels for at formidle i øjenhøjde, det var meget værdsat og vi ser frem til at booke ham snart igen.

Vh

Nanna Grønbæk

Sundhedsdagen i Roskilde Kommune

I forbindelse med sundhedsdagen i Roskilde, havde vi booket Niels Honoré til at holde foredrag.

Hestetorvet var godt fyldt op, og mange flere kom til eftersom Niels inden foredraget skænkede kolde alkoholfrie øl ud som lokkemiddel. Det var en god og uformel start på et særdeles sjovt, lærerigt og tankevækkende foredrag. Niels Honoré er i den grad i øjenhøjde med sit publikum og taler om forebyggelse uden de sædvanlige løftede moralske pegefingre og hermed giver vi de allerbedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Steen Taageby Petersen, Specialkonsulent Roskilde Kommune

 

Fra squat til chokoladefondue 

Kropskultur og sundhed var i centrum, da fysioterapeut og forfatter Niels Honoré holdt oplæg for 3.g’erne til skoleårets første Kat Talk. Her blev der bl.a. grinet, da knæbøjninger pludselig blev billede på frugter, der langsomt dyppes i chokolade.
”Niels tog udfordringen op, og holdt foredrag for 500 gymnasieelever. Med sin absolut velfungerende humoristiske stil fangede han eleverne, og fik på en nærværende og jordnær facon givet vigtige budskaber om sundhed og kropsidealer til de unge”.

 

Hermed de bedste anbefalinger

Thomas Ulrik Stilling

Vicerektor, HR-chef, Roskilde Katedralskole

Åbent foredrag i forbindelse med Mens Health

Altæderen formår med humor og skarpe betragtninger at sænke skuldrene hos os mænd, så ørene rent faktisk får lidt med af alle de sjove og alvorlige pointer, som Altæderen har med sig. Vi mænd har 117 dårlige undskyldninger for ikke at passe på os selv og hinanden, men både i bogen og i foredraget får man mange konkrete redskaber, huskeregler og sjove ideer til at ændre en lille smule adfærd.

Her efter noget tid hænger der stadig noget ved og jeg håber mange andre mænd vil tage ind og se Altæderens foredrag, om ikke andet så er det også en meget god øl han serverer. Dit foredrag gjorde forøvrigt at min kammerat ugen efter startede på motion.

Med venlig hilsen

Jes Højgaard

Roskilde Business netværk

Roskilde Business netværk havde den store fornøjelse at opleve Niels Honore og Altæderen en smuk og dejlig morgen i Piepers hus midt i Folkeparken i Roskilde.
Emnet var sundhed, men denne gang formidlet på en helt anderledes og befriende måde. I stedet for løftede pegefingre og klassiske sundheds diagrammer, får man gode helbredende og kalorieforbrændende grin som gav refleksion og ideer til hvordan en hverdag kan blive en lille smule sundere.
Sundhed er mere end fraværet af sygdom, det er også kammerartsskab, kvalitets Othello lagkage og guiden til hvordan man kommer igennem Netto uden af de franske vafler angriber. Man lytter intenst når Niels samtidig med sin høje faglighed, kærligt og nærværende fortæller sjove historier vi alle husker, og kan lære af. Niels fornyer sundheds formidlingen og det er god og sjov medicin han ordinere. Roskilde Business netværk giver hermed vores allerbedste anbefalinger til Niels og Altæderens foredrag.

Torben Petersen, Statur.dk, Medlem af Roskilde Business netværk

Køge Bibliotekerne

I forbindelse med DR Temasamarbejdet om Kroppen, havde vi besøg af Altæderen aka Niels Honoré, som på en levende og humoristisk måde blandt andet fortalte om hvor vigtigt det er at motion bliver en del af dagligdagen.

Der var ikke mange løftede pegefingre, men gode tips og masser af humor – og lidt sønderjysk sneg der sig også ind 😉

Venlig hilsen

Linda Andersen, Køge Bibliotekerne

Hjem

”Mandag den 19 feb. 2018 havde vi besøg af Fysioterapeut og forfatter Niels Honoré

På underholdende og inspirerende vis fik han salen til at spidse ører og lytte intenst med på hans mange sjove historier, anekdoter og til tider sjofle pointer.

Dejligt at møde en sundhedsformidler som i den grad holder sig i øjenhøjde, og som formår at få os til at reflektere lidt over hvordan vi lever vores liv.

Tak til Niels for i den grad at underholde, med nærværende og tankevækkende kommunikation. Rotary Syd Roskilde kan på det varmeste anbefale Altæderens foredrag. Glæd jer!

Erik Hansen

index

I starten af året, da Tykkeklubben i BC Catering Roskilde holdt kickoffmøde for 2018-sæsonen, havde vi besøg af fysioterapeut og forfatter Niels Honoré, som under overskriften ”Altæderens guide til en sundere hverdag” gav de 33 medlemmer et kærligt og humoristisk skub i den rigtige retning.
Niels gav en stribe gode råd til, hvordan man uden at lide voldsomme afsavn navigerer i en verden af othellolagkager, chips, rødvin og alt det andet, der frister. Hvordan kommer man f.eks. forbi en tankstation eller igennem et supermarked uden varige mén?
Budskabet blevet leveret med humor og uden løftede pegefingre. Alligevel var man ikke i tvivl om, at det er alvorligt … dødsensalvorligt! Selv om der blev grinet meget, var der også stof til eftertanke.
Med Niels som inspirator kom Tykkeklubbens medlemmer i gang med at tabe sig på den fede måde.

Med venlig hilsen

Anne Zoëga Tomazos

Logo

I sidste uge inviterede vi patienter og trænings medlemmer til gratis foredrag i FysioDanmark Varde, ved Fysioterapeut og forfatter Niels Honoré med overskriften ”Altæderens guide til en sundere hverdag”. Niels formåede at fange de over 130 fremmødte med et humoristisk, ærligt og nærværende foredrag. Hans stil er noget anderledes og en smule provokerende, man kan vel nærmest kalde det sundheds standup. Han kommer langt omkring i hverdagens mange sundhedsudfordringer og der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt lige fra besøg på tankstationen, sociale medier til alkohol og sex. Han introducerer mange sjove nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen, og det er rart og sjovt uden den klassiske pegefinger, som sundheds retorikken ofte har. Fysiodanmark Varde/Esbjerg/Billund giver hermed Niels vores tommel op 👍

Med venlig hilsen

Lars Nikolajsen
Anbefaling RÆM.jpghttps://nielshonore.files.wordpress.com/2012/11/gigtforeningen_logo_aqua.jpg?w=1000

Gigtforeningen Vestsjællands kreds har afholdt foredrag, med fysioterapeut Niels Honore, på Holbæk Fritidscenter.

Aftens emne var ”ondt i ryggen”. Niels formåede på en let forståeligt, og til tide morsom måde, at belyse emnet fra mange sider. Aftens tilhørere gik hjem med en bedre forståelse for deres sygdom, men også en følelse af have haft en god aften, hvor de var blevet smittet af Niels lune, men også hans forståelse, og viden.

Kan anbefales af..

Gigtforeningen

Vestsjællandskreds

Næstformand

Preben Christiansen

Lungekraeft

Onsdag den 25. februar 2015 var vi i Patientforeningen Lungekræft glad for at du ville komme til Svendborg og holde et indlæg omkring motion og kræft.

Det var et spændende, seriøst og humoristisk indlæg som alle var begejstret for. Jeg tror at mange med sygedommen gik hjem med den forståelse for hvor vigtigt det var med motion i hverdagen. Heller lidt end meget.

Vi vil helt sikker bruge Niels Honore end anden gang.”

Nordea

I foråret havde vi i Nordea Besøg af Niels Honoré fra Fysiocenter Roskilde, som afholdte et foredrag om mænd og sundhed.

Vi var vel en 10 – 15 voksne mænd samlet og blev på en meget humoristisk måde ført ind i de mange faldgruber, som mænd kan falde i, når det gælder om at passe på sig selv og sin krop.

Niels havde medtaget nogle øl fra Herslev Bryggeri, så humoren og eftertankerne havde noget at glide ned med.

Det er et emne, som nemt kan mane til dårlig samvittighed, men Niels formåede, at skabe en stemning, hvor vi kunne se det paradoksale i, at vi i vores dagligdag arbejder sammen i grupper med andre mennesker og at vi på denne måde bruger forskellige kompetencer, men når det gælder vores krop og helbred, så er vi mænd ikke meget for at samarbejde med nogen. Vi er bare stærke og kroppens problemer skal bare “løbes væk”, eller hvad vi hver især nu gør, for selv at løse disse problemer.

Niels Honoré har mange års erfaring med disse problemstillinger, stor viden og har en direkte facon og humor, der sætter emnet i et godt relief.

Det gav mig lyst til personligt at gøre noget ved det, få fagfolk til at se på mine kropslige skavanker og se at få trænet ordentligt med professionel hjælp, det har forbedret min livskvalitet markant.

Venlig hilsen

Carsten Reves

Forhenværende bankdirektør

Metal

Hej Niels!

På Metal Roskilde seniors vegne, vil jeg sige tak for et godt foredrag.
Alle har givet udtryk for at. det har givet dem, inspiration til at dyrke mere motion.
Endnu engang tak. Jeg vender tilbage når det bliver aktuelt igen.
Hilsen
Benny Jacobsen

Formand

Niels Honoré er en særdeles empatisk og tillidsvækkende person med masser af faglig dygtighed, passion og mod på at gøre Danmark sundere.

Jeg har mødt Niels og haft lejlighed til at se og fornemme hans tilgang til behandling og forebyggelse, og jeg synes, at Niels har rigtig meget at byde ind med i relation til fremtidens sundhedsvæsen.
Hans moderne tilgang til tværfaglighed og fokus på kvalitet med det vigtigste i centrum, nemlig mennesket, er meget spændende.

Mange hilsner
Thyra Frank
Sygeplejerske og Medlem af Folketinget (LA)