Referencer

BOOK ET FOREDRAG PÅ 70 27 50 97, https://www.strongmind.dk/Niels-Honore eller skriv på kontakt@strongmind.dk

Læs et udvalg af mine referencer nedenfor.

cropped-slide-.jpg

Jeg har kun fået positivt feedback, både skriftligt og mundtligt. Kursisterne var især glade for den humoristiske tilgang til emnet. Mange nævner at humoren gør at man husker det bedre, samtidig med man forstår dit ”alvorlige” budskab med foredraget. Du hører nok fra os igen, da vi helt sikkert kan bruge dig som foredragsholder til et af vores andre kurser.

Marianne Hansen – Struer højskole                                     

 

Jeg deltog i AOF arrangementet i Vejle med Niels Honoré til foredraget ”Altæderens guide til en sundere hverdag”. Indlagt i foredraget var der sågar også en ølsmagning.

Niels fortæller om sundhed i en anderledes form som ligger i et interessant felt mellem provokationer og grænsesøgning. Foredraget er krydret med gammeldags historier som rammer både i hjertet og hjernen. Det er svært ikke bagefter at gruble lidt over hvad jeg måske selv kan ændre af små ting😊

Med venlig hilsen

Steen Andersen

KVM International A/S havde i starten af juni 2020 den store fornøjelse at få besøg af Altæderen.

Med sig havde han kolde øl, godt humør og masser af sjove og tankevækkende historier omkring sundhed og trivsel. Vi mænd er svære at “fange” omkring disse emner, men Niels formåede med en god blanding at drengerøvs humor og faglighed at sænke skuldrende på en kantine fuld af mænd. Vi lyttede intenst, fik grinet godt igennem og fik konkrete redskaber med hjem til en lidt sundere hverdag.

Tak for et super godt foredrag og de bedste anbefalinger herfra

Mvh

Morten Rasmussen, KVM International A/S

Stilholt havde den 10 juni. 2020 besøg og ølsmagningen sammen med Niels Honoré og hans foredrag ”Altæderens guide til en sundere hverdag”

I kølvandet på Corona og de mange bekymringer, var det en befrielse sammen med gode kollegaer at mødes i kantinen, drikke en kold alkoholfri øl og høre Niels fortælle sjove, nærværende og spændende historier. Vi sluttede aftenen af med hotdogs og mange gode snakke om sundhed, forebyggelse og trivsel i en sjov og uformel tone som var rigtig godt. Niels´s formår at formidle sundhed på en inspirerende og ny og sjov måde som var med til at få os alle til at reflektere over vores egen indsats omkring forebyggelse og trivsel.

Hermed de bedste anbefalinger  

Mvh

Tom Myrrhøj, Stiholt Aalborg

Hej Niels

Tusind tak for et sjovt og inspirerende foredrag og efterfølgende virkelig god workshop.

Du formåede på fineste vis at komme igennem med nogle rigtig gode pointer og tips til overkommelige ændringer af dårlige hverdagsvaner.

Vi har planer om at lave et system for udlån af de 2 bøger, du efterlod til os… dem glæder vi os i hvert fald til at studere lidt nærmere:)

Ha’ en god dag Bedste hilsner fra

Mette og Mette, Techcollege Aalbog

I MindstepCare kan vores partnere komme til foredrag hver mdr. og i efteråret var vi så heldige at booke Niels. For at sige det lige ud – han er pisse go!

Niels leverer sit budskab super levende og sjovt. Han har en fantastisk måde at formidle på, som inddrager og involverer – det gik rent ind. Udover en masse input til de ”små grå”, fik alle vist også rørt lattermusklerne, da vi i squat skulle ”smøre godt med Chokolade sovs på”.

Efter foredraget gik Niels´ bog som varmt brød. Den er tiltalende og letlæselig, med kun få sider på afsnit, og giver os en masse gode påmindelser og støtte – som kan være tiltrængt i en hektisk hverdag.

Niels er virkelig værd at lytte til. Altæderen er let spiselig og giver en godt ”afkast”.

På vegne af Mindstep Care, Tina Bjerre

This image has an empty alt attribute; its file name is index.png

 

“Tvis Løb og Motion havde 10 års jubilæum og ville fejre dette med foredrag om sundhed for hele byen. Sundheden hos manden i Danmark er udfordret. Altæderen er på mission gennem landet for, på levende samt humoristisk måde baseret på videnskab, at sætte dette i fokus. Niels byder velkommen med fyraftensbajer, jonglerer med chokoladefondue og weber-effekt for at understrege pointer på professionel vis. Vi morede os og har efterfølgende fået gang i debatten om emnet i byen.  Tak for besøget til Altæderen”

Vh Henrik Bach

 

Altæderen var forbi Vesterhavshallen i Ringkøbing og vi havde en FANTASTISK aften.

Niels Honoré stod klar i baren, men en kold håndbajer, og selvom vi på disse kanter ikke bryder os om ordet ”alkoholfri”, var øllen en smagfuld og overraskende god oplevelse.

Vi fik mange gode, sjove og tankevækkende anekdoter fra Altæderens barndom som man kan spejle sig i, og som gav refleksion og motivation til selv at kigge lidt på sine egne vaner/Uvaner.

Man fornemmer hans store faglighed og videnskabelige tilgang og det er befriende at man kan grine og ”tø hø” sig igennem stoffet, som jo er svært for de fleste af os, at efterleve.

Må Altæderen komme langt omkring og hermed de bedste anbefalinger.

 Med venlig hilsen

 Jan Lundsgaard, KlinikejerBilledresultat for fysiodanmark ringkøbing

 

Vi har været så heldige at have besøg af ”Altæderen” Niels Honoré. Gennem 2019 har vi kørt foredrag med temaet kost og sluttede af med dette.

Tak for det, det var nok det mest givende, sjove og skøre foredrag som vi har haft, ingen løftede pegefingre, tværtimod og det er nok det der skal til. Det gav stof til eftertanke og måske især hos de få mænd der var mødt frem.

Vi rundede foredraget af med kaffe og Othello lagkage spist med kagegafler og lykken var gjort da der blev sendt Othellolagkage med hjem til næste dag. (Hvor mange har Niels nu tilbage?)

Hilsen fra Fredericia lokalgruppeBilledresultat for gigtforeningen.

Fors A/S har vi fokus på sundhed, forebyggelse og trivsel – det gælder ved den enkelte kollega og som del af det ’store fællesskab’ i Fors A/S. Vi havde derfor arrangeret en fredag eftermiddag med Niels Honoré – måske af nogen, bedre kendt som Altæderen.

Niels er god til at komme helt ud over scenekanten og ud til den enkelte på en sjov og anderledes måde – her er et stort glimt i øjet, langt hår, ingen løftede pegefingre… men små kærlige klap bagi. Niels tog os på en rejse til barndommens land, hvor vi blev introduceret til Niels’ forældre, kammerater, teenageårene og til voksenlivet – og spis endeligt Othellolagkage, men gå ikke på kompromis med kvaliteten. Det gælder også, når vi tænker på sundhed, forebyggelse og trivsel.

Vi gik alle hjem med et STORT smil på læben og god inspiration til at ændre lidt på vore egne sundhedsvaner!

Niels har jo en lille svaghed for Othello lagkage og et godt glas øl – ikke samtidigt, men hver for sig.

Othellolagkagen så vi kun billeder af, men til arrangementet havde Niels medbragt en rigtig god alkoholfri øl fra Mikkeller. Meen husk på – drik altid rigeligt med frisk koldt vand fra hanen. Det er nemlig rigtig sundt – og godt for alles sundhed, forebyggelse og trivsel.

May the @Fors_AS Be With You

Michael Brandt
Adm. direktør, Fors
fors.png

Tak for sidst – Vi var meget tilfredse med dit foredrag, et vigtigt budskab, fremlagt på festlig vis – tror de fremmødte gik hjem med både smil på læben og stof til eftertanke – og øllen var god😊

På vegne af Gigtforeningens Midtsjællandskreds, hermed de bedste anbefalinger

Dorte SørensenBilledresultat for gigtforeningen.

Den 15. marts 2019 gav forfatter og fysioterapeut Niels Honoré et inspirerende oplæg på efteruddannelsen for erfarne sygeplejersker ansat i almen lægepraksis.

Disse sygeplejersker har flere erfaringer med at ”mændene” ikke gør som de anbefaler på trods af overvægt, diabetes mm.

Så det var med stor begejstring at Niels kunne give nogle både humoristiske og faglige ideer til, hvordan sygeplejersker kan snakke sundhed med den overvægtige mand på en ”mandlig” måde.

Niels vil fremover deltage som underviser på efteruddannelsen for konsultationssygeplejersker

De sundeste hilsnerUC syd

Vinie Diana Hvidbak Levisen

Konsulent

UC SYD – Videncenter for sundhedsfremme

KK

”Vi bookede Niels til et personalearrangement for at få et fælles afsæt for at drøfte sundhed. Niels formåede med humor og fakta at gøre os klogere på sundhed og konsekvensen af vores valg og samtidig komme med gode ideer til små adfærdsændringer. Jeg fik kun gode tilbagemeldinger fra de 200 tilhørere, og der har været gode snakke efter oplægget – både på jobbet og hjemme.”

Dorthe Vang Kristensen
Centerchef
Ydelsesservice København

Fantastisk moderator ved valgdebat på Rockmuseet

 I forbindelse med partiernes store fælles valgmøde på Rockmuseet i Roskilde var Niels Honoré hyret ind som moderator.

Med 10 garvede politikere i panelet – bl.a. Naser Khader, Mette Gjerskov og Zenia Stampe – var der lagt op til klassik debataften, men Niels tog et anderledes og sjovt greb i debatten. Ved at starte med Kim Larsens Rabalderstræde fik han sat scenen til en aften med tempo og smil i debatterne.

Han var nærværende, uformel og fordelte rutineret ordet blandt de 10 folketingskandidater. Med dyb respekt for traditionen og demokratiet fik han faciliteret aftenen på en meget behagelig og tryg måde, så publikum både blev oplyst og fik en god oplevelse.

De bedste anbefalinger herfra

Lars Lindskov

Byrådsmedlem, gruppeformand (C)

Formand Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering

Moderator til valget 2019

Niels Honoré var koordinator og ordstyrer på det sidste store valgmøde den 3. juni 2019.

Det forgik på Rockmuseet i Roskilde. De ti kandidater fra de 10 partier var levende og afbrydende – her to dage før der skulle stemmes.

Det var mødt ca. 110 borgere frem, der havde kommentarer og spørgsmål.

Niels Honoré styrede sikkert, debatten med humor og vid.

Leif Max Hansen

Valgkoordinator for partierne i Roskilde

Hej Niels

Der er os, der takker.

Jeg har udelukkende hørt meget positivt om dit foredrag.

Alle, jeg har hørt fra, var meget begejstrede for både stil og indhold og syntes, at det var en helt perfekt måde at afslutte vores temadag på.

Foredraget gav plads til eftertanke og var samtidig sjovt og meget givende. Vi følte os lidt ramte, men på en konstruktiv måde 😊.

Katja Lolk Andersen
Akademisk medarbejderKK.png

KØBENHAVNS KOMMUNE 
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
Ydelsesservice København

Vi havde besøg af Niels Honoré i Danske Bank i Roskilde i forbindelse med et arrangement for vores foreningskunder, hvor temaet var sundhed – altså sundhed i foreningens økonomi. Niels var inviteret  for at få en anden vinkel på begrebet sundhed end den i normalt bruger i banken. Vi blev bestemt ikke skuffet, og humøret i salen var højt da emner som othellolagkage, kammeratskab og kroppen fik en kærlig behandling.

Alle gik fra banken den aften med et smil på læben.

hent.png

Med venlig hilsen

Christina Tümmler Risdorf

Forretningschef, Danske Bank

hent (1).png

At Niels Honoré aka Altæderen også er verdens dårligste fysioterapeut giver først rigtig mening, når man kommer igennem alle hans sjove, alvorlige og anderledes sundheds historier. Man er fanget af humøret, de overraskende indslag og går helt klart fra foredraget med tanker om sin egen sundhed og mod på at gøre lidt ved det

Tak for et rigtig sjovt og lærerigt foredrag, hermed mine bedste anbefalinger.

Michael Riedel

Sekretariatsleder

Maskinmestrenes Forening
Forårskur – Altæderens guide til en sundere hverdag
I forbindelse med “Forårskur” et kredsarrangement i Maskinmestrenes Forening, hvor maskinmestre og deres ledsagere, startede med et sjovt og inspirerende foredrag af Niels Honoré.
Det var en tidsrejse fra barndom til voksenlivet med masser af vinkler på samfundet, udvikling fra barn til voksen og selvindsigt, som giver stof til eftertanke.

Man skal huske at nyde de små ting i livet og lave små ændringer i livet for at styrke sin sundhed og sin livsglæde.  

Venlig hilsen

Peter Valsøe

Kredsformand, Sydvestsjællands kreds.

Billedresultat for VUC roskilde

VUC Roskilde har i foråret 2019 haft besøg af fysioterapeut Niels Honoré fra Fysiodanmark Roskilde, som gav to levende og humoristiske foredrag til skolens elever/kursister om sundhed.

Det gav skolens ”unge voksne” og voksne et indblik i, hvordan man kan være mere bevidst om sundhed i det daglige liv og ikke mindst, hvordan det kan forbedre ens egen læring. 

Den høje faglighed og indsigt hos Niels Honoré smittede af på tilhørerækkerne, som lyttede og besvarede spørgsmål under foredraget. På den måde blev det levende med mange gode og lune kommentarer.

Jeg kan give de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Lars Bretlau

Vicerektor og HF-udddannelseschef , VUC Roskilde

logo

Dansk Metal har i flere omgange booket foredraget ”Altæderens guide til en sundere hverdag”.

Fysioterapeut og Forfatter Niels Honoré formår med god humor og relevante mavepuster at få os mænd til at lytte med på alle de sjove og alvorlige pointer som Altæderen aka Niels har med og deler ud af.

Vi mænd har 117 dårlige undskyldninger for ikke at passe på os selv og hinanden, men både i bogen og i foredraget får man mange konkrete redskaber, huskeregler og sjove ideer til at ændre en lille smule adfærd. Og her noget tid efter hænger der stadig noget ved, så det virker og hermed vores bedste anbefalinger.

Ulrik Rasmussen
Afdelingsleder Instruktør, Dansk Metal
 

På Maskinmestrenes Forenings erhvervskonference Ajour tog forfatter og fysioterapeut Niels Honoré kærligt, men bestemt fat i kraven på os mænd.DZ6P1135

Emnet var selvledelse, forebyggelse og trivsel, men denne gang formidlet på en helt anderledes og befriende måde.  I stedet for løftede pegefingre og klassiske sundheds diagrammer får man gode helbredende og kalorieforbrændende grin, som gav refleksion og ideer til hvordan en hverdag kan blive en lille smule sundere.

Sundhed er mere end fraværet af sygdom, det er bl.a også moderne kammeratskab og mere kvalitets Othello lagkage. Man lytter intenst, når Niels samtidig med sin høje faglighed, kærligt og nærværende fortæller sjove historier vi alle husker og kan lære af. Niels fornyer sundhedsformidlingen og det er god og sjov medicin han ordinere.

Jan B. Jensen

Chefrådgiver

Kvik Kastrup Floorball

I forbindelsen med Kvik Kastrup Floorball´s projekt som særligt henvender sig til mænd med type 2-diabetes eller forhøjet blodtryk, havde vi den store fornøjelse at have Altæderen, alias Fysioterapeut Niels Honoré på besøg.

Målgruppen var mænd 50 + og her passede Altæderens kaloriefattige jokes, og hårde, men kærlige dumslag godt ind. Der blev grinet af og med Niels, når han kom omkring det meste af det der udfordrer mænd i den alder, og alle fik en del med hjem at tænke over. Tak til Niels for at formidle i øjenhøjde, det var meget værdsat og vi ser frem til at booke ham snart igen.

Vh

Nanna Grønbæk

Sundhedsdagen i Roskilde Kommune

I forbindelse med sundhedsdagen i Roskilde, havde vi booket Niels Honoré til at holde foredrag.Roskilde.png

Hestetorvet var godt fyldt op, og mange flere kom til eftersom Niels inden foredraget skænkede kolde alkoholfrie øl ud som lokkemiddel. Det var en god og uformel start på et særdeles sjovt, lærerigt og tankevækkende foredrag. Niels Honoré er i den grad i øjenhøjde med sit publikum og taler om forebyggelse uden de sædvanlige løftede moralske pegefingre og hermed giver vi de allerbedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Steen Taageby Petersen, Specialkonsulent Roskilde Kommune

Fra squat til chokoladefondue 

Kropskultur og sundhed var i centrum, da fysioterapeut og forfatter Niels Honoré holdt oplæg for 3.g’erne til skoleårets første Kat Talk. Her blev der bl.a. grinet, da knæbøjninger pludselig blev billede på frugter, der langsomt dyppes i chokolade.
”Niels tog udfordringen op, og holdt foredrag for 500 gymnasieelever. Med sin absolut velfungerende humoristiske stil fangede han eleverne, og fik på en nærværende og jordnær facon givet vigtige budskaber om sundhed og kropsidealer til de unge”.

Hermed de bedste anbefalingerThomas Ulrik Stilling

Vicerektor, HR-chef, Roskilde Katedralskole

Åbent foredrag i forbindelse med Mens Health

Altæderen formår med humor og skarpe betragtninger at sænke skuldrene hos os mænd, så ørene rent faktisk får lidt med af alle de sjove og alvorlige pointer, som Altæderen har med sig. Vi mænd har 117 dårlige undskyldninger for ikke at passe på os selv og hinanden, men både i bogen og i foredraget får man mange konkrete redskaber, huskeregler og sjove ideer til at ændre en lille smule adfærd.

Her efter noget tid hænger der stadig noget ved og jeg håber mange andre mænd vil tage ind og se Altæderens foredrag, om ikke andet så er det også en meget god øl han serverer. Dit foredrag gjorde forøvrigt at min kammerat ugen efter startede på motion.

Med venlig hilsen

Jes Højgaard

Roskilde Business netværk

Roskilde Business netværk havde den store fornøjelse at opleve Niels Honore og Altæderen en smuk og dejlig morgen i Piepers hus midt i Folkeparken i Roskilde.
Emnet var sundhed, men denne gang formidlet på en helt anderledes og befriende måde. I stedet for løftede pegefingre og klassiske sundheds diagrammer, får man gode helbredende og kalorieforbrændende grin som gav refleksion og ideer til hvordan en hverdag kan blive en lille smule sundere.
Sundhed er mere end fraværet af sygdom, det er også kammeratskab, kvalitets Othello lagkage og guiden til hvordan man kommer igennem Netto uden af de franske vafler angriber. Man lytter intenst når Niels samtidig med sin høje faglighed, kærligt og nærværende fortæller sjove historier vi alle husker, og kan lære af. Niels fornyer sundheds formidlingen og det er god og sjov medicin han ordinere. Roskilde Business netværk giver hermed vores allerbedste anbefalinger til Niels og Altæderens foredrag.

Torben Petersen, Statur.dk, Medlem af Roskilde Business netværk

Køge Bibliotekerne

I forbindelse med DR Temasamarbejdet om Kroppen, havde vi besøg af Altæderen aka Niels Honoré, som på en levende og humoristisk måde blandt andet fortalte om hvor vigtigt det er at motion bliver en del af dagligdagen.

Der var ikke mange løftede pegefingre, men gode tips og masser af humor – og lidt sønderjysk sneg der sig også ind 😉

Venlig hilsen

Linda Andersen, Køge Bibliotekerne

Hjem

”Mandag den 19 feb. 2018 havde vi besøg af Fysioterapeut og forfatter Niels Honoré

På underholdende og inspirerende vis fik han salen til at spidse ører og lytte intenst med på hans mange sjove historier, anekdoter og til tider sjofle pointer.

Dejligt at møde en sundhedsformidler som i den grad holder sig i øjenhøjde, og som formår at få os til at reflektere lidt over hvordan vi lever vores liv.

Tak til Niels for i den grad at underholde, med nærværende og tankevækkende kommunikation. Rotary Syd Roskilde kan på det varmeste anbefale Altæderens foredrag. Glæd jer!

Erik Hansen

index

I starten af året, da Tykkeklubben i BC Catering Roskilde holdt kickoffmøde for 2018-sæsonen, havde vi besøg af fysioterapeut og forfatter Niels Honoré, som under overskriften ”Altæderens guide til en sundere hverdag” gav de 33 medlemmer et kærligt og humoristisk skub i den rigtige retning.
Niels gav en stribe gode råd til, hvordan man uden at lide voldsomme afsavn navigerer i en verden af othellolagkager, chips, rødvin og alt det andet, der frister. Hvordan kommer man f.eks. forbi en tankstation eller igennem et supermarked uden varige mén?
Budskabet blevet leveret med humor og uden løftede pegefingre. Alligevel var man ikke i tvivl om, at det er alvorligt … dødsensalvorligt! Selv om der blev grinet meget, var der også stof til eftertanke.
Med Niels som inspirator kom Tykkeklubbens medlemmer i gang med at tabe sig på den fede måde.

Med venlig hilsen

Anne Zoëga Tomazos

Logo

I sidste uge inviterede vi patienter og trænings medlemmer til gratis foredrag i FysioDanmark Varde, ved Fysioterapeut og forfatter Niels Honoré med overskriften ”Altæderens guide til en sundere hverdag”. Niels formåede at fange de over 130 fremmødte med et humoristisk, ærligt og nærværende foredrag. Hans stil er noget anderledes og en smule provokerende, man kan vel nærmest kalde det sundheds standup. Han kommer langt omkring i hverdagens mange sundhedsudfordringer og der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt lige fra besøg på tankstationen, sociale medier til alkohol og sex. Han introducerer mange sjove nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen, og det er rart og sjovt uden den klassiske pegefinger, som sundheds retorikken ofte har. Fysiodanmark Varde/Esbjerg/Billund giver hermed Niels vores tommel op 👍

Med venlig hilsen

Lars Nikolajsen
Anbefaling RÆM.jpghttps://nielshonore.files.wordpress.com/2012/11/gigtforeningen_logo_aqua.jpg

Gigtforeningen Vestsjællands kreds har afholdt foredrag, med fysioterapeut Niels Honore, på Holbæk Fritidscenter.

Aftens emne var ”ondt i ryggen”. Niels formåede på en let forståeligt, og til tide morsom måde, at belyse emnet fra mange sider. Aftens tilhørere gik hjem med en bedre forståelse for deres sygdom, men også en følelse af have haft en god aften, hvor de var blevet smittet af Niels lune, men også hans forståelse, og viden.

Kan anbefales af..

Gigtforeningen

Vestsjællandskreds

Næstformand

Preben Christiansen

Lungekraeft

Onsdag den 25. februar 2015 var vi i Patientforeningen Lungekræft glad for at du ville komme til Svendborg og holde et indlæg omkring motion og kræft.

Det var et spændende, seriøst og humoristisk indlæg som alle var begejstret for. Jeg tror at mange med sygedommen gik hjem med den forståelse for hvor vigtigt det var med motion i hverdagen. Heller lidt end meget.

Vi vil helt sikker bruge Niels Honore end anden gang.”

Nordea

I foråret havde vi i Nordea Besøg af Niels Honoré fra Fysiocenter Roskilde, som afholdte et foredrag om mænd og sundhed.

Vi var vel en 10 – 15 voksne mænd samlet og blev på en meget humoristisk måde ført ind i de mange faldgruber, som mænd kan falde i, når det gælder om at passe på sig selv og sin krop.

Niels havde medtaget nogle øl fra Herslev Bryggeri, så humoren og eftertankerne havde noget at glide ned med.

Det er et emne, som nemt kan mane til dårlig samvittighed, men Niels formåede, at skabe en stemning, hvor vi kunne se det paradoksale i, at vi i vores dagligdag arbejder sammen i grupper med andre mennesker og at vi på denne måde bruger forskellige kompetencer, men når det gælder vores krop og helbred, så er vi mænd ikke meget for at samarbejde med nogen. Vi er bare stærke og kroppens problemer skal bare “løbes væk”, eller hvad vi hver især nu gør, for selv at løse disse problemer.

Niels Honoré har mange års erfaring med disse problemstillinger, stor viden og har en direkte facon og humor, der sætter emnet i et godt relief.

Det gav mig lyst til personligt at gøre noget ved det, få fagfolk til at se på mine kropslige skavanker og se at få trænet ordentligt med professionel hjælp, det har forbedret min livskvalitet markant.

Venlig hilsen

Carsten Reves

Forhenværende bankdirektør

Metal

Hej Niels!

På Metal Roskilde seniors vegne, vil jeg sige tak for et godt foredrag.
Alle har givet udtryk for at. det har givet dem, inspiration til at dyrke mere motion.
Endnu engang tak. Jeg vender tilbage når det bliver aktuelt igen.
Hilsen
Benny Jacobsen

Formand

Niels Honoré er en særdeles empatisk og tillidsvækkende person med masser af faglig dygtighed, passion og mod på at gøre Danmark sundere.

Jeg har mødt Niels og haft lejlighed til at se og fornemme hans tilgang til behandling og forebyggelse, og jeg synes, at Niels har rigtig meget at byde ind med i relation til fremtidens sundhedsvæsen.
Hans moderne tilgang til tværfaglighed og fokus på kvalitet med det vigtigste i centrum, nemlig mennesket, er meget spændende.

Mange hilsner
Thyra Frank
Sygeplejerske og Medlem af Folketinget (LA)