Madkonkurs

Det er de små ting, i livet som tæller…..

Hvis en sund livsstil var let, var der jo ikke noget at skrive om, og hvis du bare tabte dig og kom i bedre form af at kigge på mine billeder, her nedenunder, var jeg nok verdens rigeste fysioterapeut. Mit håb er at du med billeder nedenfor kan få en lidt sjov og anderledes refleksion om hvad mange af vores fødevarer indeholder. Måske kan du i din egen hverdag finde et par steder at ændre lidt?

*Point er lig med kalorier, fordi jeg selv synes det er sjovere at tale om point, og fordi, så er der lidt konkurrence i det. Konkurrencen går basalt ud på, ikke at kommer for meget over de ca. 2000*, et gennemsnitsmenneske har brug for på en dag. Udregningerne er lavet med en løs hånd og størrelser på poser kan variere så nedenstående skal mere betragtes som en inspiration og hjælpe med indsigt i hvor hurtigt det kan gå galt….

*Til dig som er kost nørd og synes jeg mangler noget om fedt, fibre, vitaminer, salt m.m. og kan regne kostplaner ud i atomer, så husk at Altæderen´s univers er tænkt som en humoristisk og simpel sundheds formidling. Jeg opfordre selvfølgelig folk til at søge sundhedprofessionel hjælp, hvis de har sygdomme eller særlige behov. Jeg tager hermed også forbehold for at udregningen vedr. de 2000 point, selvfølgelig er afhængig af en lang række parametre.