Book et foredrag

Altæderens guide til en sundere hverdag

Humoristisk foredrag og workshop på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel. Målgruppen for foredraget er primært medarbejdere og leder som har fokus på trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Jeg er fra Sønderjylland, og har gjort mit liv op i Othello lagkage som jeg nyder på kongeligt porcelæn og med en rigtig kage gaffel. Jeg har over 17 års erfaring fra briksen med patienter som har haft alt fra rygproblemer, hovedpine og over de seneste år flere og flere med livsstils sygdomme.

I foredraget vil du ikke møde nogen løftede pegefingre, men få masser at tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen. Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning: ”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”

I oktober 2017 udgav jeg bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre særligt den danske mand en smule sundere. Kvinder er dog særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig😊

Jeg har gennem en årrække skrevet faglige artikler, klummer og holdt foredrag om sundhed, med en skarp humoristisk og ærlig stemme.

Altæderens foredrag og en kold håndbajer – Kun for mænd…næsten.

Trænger du til en kold øl, og lidt mandehørm så tag din kammerat med til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og kammeratskab.

Hånden på hjertet. Hvem gider i længden ligge under for sundheds elitens livsstilsbudskaber om stenalder-kost, ironman-træning, kæmpeklunker-kettlebells eller andre omsiggribende trends,der ødelægger Champions League-aftenerne, Netfix nætterne eller truer med at udfordre dit promiskuøse forhold til Weber-grillen og dine gode venner, Ben and Jerry.

Nej, vel? Ingen er så perfekte.

For langt de fleste af os har i virkeligheden svært ved at finde motivationen til noget, der er så ultimativt og komplekst som at ændre vaner.

Mit håb er, at du med dette foredrag får en oplevelse af at sidde med en god ven, som gerne vil dig det bedste, og i en sjov og uformel tone sammen med en kold pils, får reflekteret lidt over livet i almindelighed og med særlig fokus på det, som faktisk betyder en del for os alle, nemlig trivsel, sundhed og livsglæde.

Kvinder er særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig.

Deltager pris udover foredraget er ca. 20 kr. for en kvalitets alkoholfri øl, men aftales nærmere.

Altæderens foredrag til de unge

Mange unge danskere mistrives og har det svært. Sundhedsprofilen fra 2017 viser en skræmmende tendens, og rigtig mange lider af angst, depression og mindre selvværd. De moderne krops idealer og den øgede fokus på perfektionisme i alle afkroge af livet – i en absurd tango af hurtig digital udvikling – ser ud til at skabe unge mennesker, som debuterer med voksen-sygdomme i en al for tidlig alder!

I foredraget ”Altæderens guide til de unge”, som er bygget op om 117 kram, dumslag og sjove ideer får de unge et udvalg af alvorlige spark over skinnebenet serveret som edutainment, med masser af involvering, læring og underholdning – for eksempel:

”Hvis vi ikke går i bad sammen mere, er der jo kun pornofilm og Instagram tilbage og sikke et spejlbillede at skulle leve op til!”

” I min ungdom kunne jeg spejle mig i alle de mange forskellige kroppe, som man mødte i omklædningsrummene rundt omkring. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg nok ikke have vundet i genpuljen vedr. størst og længst, men jeg fandt også ro, i at jeg nok hellere ikke havde tabt. Hvor ville jeg dog ønske at de unge, kunne finde ro i den fantastiske krop de har fået.”

De unge vil konkret få sjove og anderledes redskaber til en lidt sundere hverdag samt huskeregler pakket ind i historier, som er svære at glemme, fordi de både er sjove, absurde og lidt frække.

Fyldte chokolader og lidt om sundhed – Kun for kvinder

”Nedsat trivsel og stress kan man ikke have når man spiser god chokolade”, i hvert fald er det svært, når tænderne gennembryder den hårde, skal af god mørk chokolade og tungen nysgerrigt, og ivrigt leder i midten for at gætte sig forventningsfuldt til om det ”bare” er marcipan eller man kunne være heldig at der var lidt nougat. Foredraget tager udgangspunkt i 5 stykker højkvalitets chokolade, og deltagernes 5 smagssanser.Relateret billede

Forbered dig på et sjovt, fagligt og anderledes foredrag hvor Altæderen igennem salt, surt, sødt, bittert og umami guider dig til en hverdag med en lille smule mere nydelse og trivsel. I dette helt nye og unikke ”Smagsdrag” vil deltageren på egen krop få de basale redskaber til at kunne kombinere et godt almindeligt måltid, samt med vanelig humoristisk stok, få små rap over fingrene over hans observationer af dig nede i Netto og ved buffeten forleden.

”Smagsdraget” er edutainment som både underholder, giver læring og du vil både være opdateret på trivsel og sundhed, samt være helbredt for din sukkerafhængighed, i hvert fald et stykker tid efter…..:)

Sagt om foredraget: “Mums”, “Er der mere?” og “Den med saltlakrids var godt nok god”

Deltager pris udover foredraget er ca. 35 kr. for 5 stk. kvalitets chokolade.

Vedrørende bookning af foredrag m.m. kontakt venligst Anders Gisselmann fra Livepeople.dk på ag@livepeople.dk, Tlf. 20 15 92 58