Book et foredrag

BOOK ET FOREDRAG PÅ 70 27 50 97, https://www.strongmind.dk/Niels-Honore eller skriv på kontakt@strongmind.dk

Altæderens guide til en sundere hverdag

Humoristisk foredrag og workshop på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel. Målgruppen for foredraget er primært medarbejdere og leder, som har fokus på trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Jeg er fra Sønderjylland, og har gjort mit liv op i Othellolagkage, som jeg nyder på kongeligt porcelæn og med rigtig kagegaffel. Jeg har over 17 års erfaring fra briksen, med patienter som har haft alt fra rygproblemer, stress hovedpine og over de seneste år flere med livsstilssygdomme.

I foredraget vil du ikke møde nogen løftede pegefingre, men få masser at tips og tricks til at komme en smule sundere igennem hverdagen. Foredraget tager udgangspunkt i denne læresætning: ”Æd mindre, bevæg dig mere, spis grønt, groft og længe. Sov godt og med god kvalitet, hav sex og vær social. Drik alkohol sammen med andre, stop med at ryge og husk at motion også er styrketræning, yoga og mindfulness.”

I oktober 2017 udgav jeg bogen ”Altæderens guide til en sundere hverdag”, som med krammer, dumslag og 117 sjove ideer forsøger at gøre særligt den danske mand en smule sundere. Kvinder er dog særligt velkommen, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragtelig😊

Jeg har igennem en årrække skrevet faglige artikler, klummer og holdt foredrag om sundhed, med en skarp humoristisk og ærlig stemme.

Se mine referencer på foredraget her: KLIK HER

Fyldte chokolader og lidt om sundhed

”Nedsat trivsel og stress kan man vel ikke have når man spiser god chokolade”?

Det er i hvert fald svært, når ens tænderne gennembryder den hårde skal af god mørk chokolade og tungen nysgerrig, og ivrigt leder i midten, for at gætte sig forventningsfuldt til om det ”bare” er marcipan, eller man kunne være heldig at det var salt karamel. Foredraget er bygget op omkring 5 stykker højkvalitets chokolade som har temaerne salt, surt, sødt, bittert og umami

Forbered dig på et sjovt, fagligt og anderledes foredrag hvor Altæderen igennem foredraget guider dig til en hverdag med en lille smule mere nydelse og trivsel. I dette “Smagsdrag” vil du med Altæderen´s vanelig humoristiske stok, få små rap over fingrene som du ikke glemmer.

”Smagsdraget” både underholder, giver læring og du vil både være opdateret på trivsel og sundhed, samt være helbredt for din sukker afhængighed, i hvert fald et stykker tid efter…..:)

Sagt om foredraget: “Mums”, “Er der mere?” og “Den med saltlakrids var godt nok god”

Deltager pris udover foredraget er ca. 50 kr. for 5 stk. kvalitets chokolade.

Altæderens foredrag og en kold håndbajer

Vi starter med at jeg åbner baren og alle får en kold øl i hånden til lige at gøre dem trygge og afvæbne emnet – SUNDHED. Vi smager en af verdens bedste alkoholfrie øl produceret af det danske bryggeri Mikkeller og jeg lover dig at den smager fantastisk!

Sæt jer ned og gør jeg klar til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og trivsel.

Hånden på hjertet. Hvem gider i længden ligge under for sundheds elitens livsstilsbudskaber om stenalder-kost, ironman-træning, kæmpeklunker-kettlebells eller andre omsiggribende trends,der ødelægger Champions League-aftenerne, Netfix nætterne eller truer med at udfordre dit promiskuøse forhold til Weber-grillen og dine gode venner, Ben and Jerry.

Nej, vel? Ingen er så perfekte.

For langt de fleste af os har i virkeligheden svært ved at finde motivationen til noget, der er så ultimativt og komplekst som at ændre vaner.

Mit håb er, at du med dette foredrag får en oplevelse af at sidde med en god ven, og i en sjov og uformel tone, får reflekteret lidt over livet i almindelighed og med fokus på trivsel, sundhed og livsglæde.

Deltager pris udover foredraget er ca. 30 kr. for en kvalitets alkoholfri øl, men aftales nærmere. Du kan selvfølgelig også booke foredraget uden øl.

Se mine referencer på foredraget her: KLIK HER

Altæderens foredrag til de unge

Mange unge danskere mistrives og har det svært. Sundhedsprofilen fra 2017 viser en skræmmende tendens, og rigtig mange lider af angst, depression og mindre selvværd. De moderne krops idealer og den øgede fokus på perfektionisme i alle afkroge af livet mixet med et digitalt drug overforbrug kan måske være en årsag.

I foredraget ”Altæderens guide til de unge”, som er bygget op om 117 kram, dumslag og sjove ideer får de unge et udvalg af alvorlige spark over skinnebenet serveret med masser af involvering, læring og underholdning – for eksempel:

”Hvis vi ikke går i bad sammen mere, er der jo kun pornofilm og Instagram tilbage og sikke et spejlbillede at skulle leve op til!”

” I min ungdom kunne jeg spejle mig i alle de mange forskellige kroppe, som man mødte i omklædningsrummene rundt omkring. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg nok ikke have vundet i genpuljen vedr. størst og længst, men jeg fandt også ro, i at jeg nok hellere ikke havde tabt. Hvor ville jeg dog ønske at de unge, kunne finde ro i den fantastiske krop de har fået.”

De unge vil få sjove og anderledes redskaber til en lidt sundere hverdag. Der bliver serveret huskeregler pakket ind i historier, som er svære at glemme, fordi de både er sjove og anderledes.

Se mine referencer på foredraget her: KLIK HER

BOOK ET FOREDRAG PÅ 70 27 50 97, https://www.strongmind.dk/Niels-Honore eller skriv på kontakt@strongmind.dk