Om Altæderen

Min mission med denne blog er at gøre den danske mand en smule sundere, men også langt mere selvstændig – uden at miste glæden ved at være altædende og overspisende engang imellem… For selvfølgelig må du godt gå amok og lege mand med store bøffer, pommesfrites, bearnaisesauce og kolde bajere. Og selvfølgelig må du falde i og køre på McDonald’s, når du har tømmermænd. Men hvis du vil ud af helvedet med løftede pegefingre fra både konen og samfundet, så må du også selv tage ansvaret og gøre noget ved tingene – på din måde!

Jeg siger med andre ord ikke, at du skal leve af skiveskåret mango-frugt resten af dine dage – eller melde dig ind i Vægtvogterne for at tabe dig. Men jeg vil gerne lancere et korstog mod bare at lade stå til, fordi det er den nemmeste måde at klare tingene på – og fordi det virker som en god hævn i forhold til konens pegefingre. Og når vi nu er i gang, vil vi også gerne erklære mit had til light-produkter og virksomheder som prøver at gøre dig usund. Light er ikke nogen løsning, men en dårlig undskyldning for at fortsætte en usund livsstil og mange virksomheder prøver at lokke dig i fordærv med alt fra Bacon bomber til 5 Japan stænger på vej ud fra tankstationen! Det skal de bare ikke slippe afsted med!!

Men hvad er løsning så, tænker du? Det nemme svar er selvfølgelig, at løsningerne er mange og forskellige. Men det er ikke helt forkert. Derfor har jeg skabt denne blog, der er fyldt med inspiration og tanker om hvordan du både kan være mand og leve sundt. jeg vil netop ikke pege fingre og prædike – og derfor får du ikke en løsning, der gør dig 10 år yngre på tre måneder.

I stedet vil jeg afdække faldgruberne, påpege de åbenlyse fejl og give dig alternativer, som skal give dig lyst til at sammensætte netop den rute ind i en sundere livsstil, der passer til dig. Jeg tror på, at du sagtens selv kan finde en balance mellem sundt og usundt, og vil gerne vise dig nogle af de muligheder, jeg tror på – og vi vil lige så gerne punktere nogle af de myter, der fylder debatten om sund kost og motion.

Og hvis du læste dette helt til ende, må du gerne tage dig en kold øl:)

2 Comments Tilføj dine

  1. Eric Jul siger:

    Hehe, en godt start 🙂 Tillykke med bogen 🙂

    1. Altæderen siger:

      Kære Eric, tak for det, der er meget mere hehe i bogen som din kone nok køber i julegave til dig:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s