Glad chokolademad!!!

Klokken er 5.30 og konen har bilen her til morgen, så den står på DSB, kaffe og avisen i toget – yes! Via søvnigt S – tog når jeg Hovedbanegården hvor jeg lige får hilst på et par af de mange branderter som er på vej hjem fra byen – det er godt nok mange år siden!!?? Ind til bageren og købe kaffe uhmmmn der dufter dejligt, mine øjne vandre hvileløst rundt nede i disken blandt romsnegle, chokolade croissant’er og det evigegyldige højst rangerede bagværk ( i min alltime rating) Spandaueren med creme!!! Jeg store idiot fik ikke spist morgenmad og er nu et frående reptil og der skal godt nok meget hjerne til at beslutte IKKE at belønne mig selv for at have stået så tidligt op, og det er jo også snart weekend! “En sort kop kaffe, tak”, “så gerne, vil du have noget at spise til??” øhhhh??? Måske man alligevel skulle snupse en bolle med ost og tandsmør?? “Nej tak bare kaffe idag!:)
Det er fredag og jeg er blot en 20 min togtur fra at være på arbejde hvor der er morgenmad og sikkert også fredags kage!!?, i eftermiddag står den jo på fredags humle, og noget godt vin til den gode fredags mad. Ind og se Disney sjov med en stor skål guf, så hvis jeg allerede var røget på spandauern her til morgen kunne det hele jo egentlig bare have været ligemeget og jeg kunne vel bare gave givet los!! Ned på perronen, jeg må væk fra fristelserne!! Hmmm man kunne jo også lige købe sig lidt chokolademad???? Arhhh det bliver en hård fredag!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s