Squat min bare røv, lav nu bare en knæbøjning…

Squat, min bare røv, lad os kalde det en knæbøjning

Hold nu op med at gøre det til en kunstart at lave en knæbøjning. For 95 procent af os halvnormale dovne danskere er det fuldstændig ligegyldigt, om det hedder squat eller knæbøjning. For os gælder det bare om at få lavet nogle bevægelser mod tyngdekraften, så de tynde ben kan blive lidt stærkere. Stil dig med fødderne i hoftebredde, og lav 15 knæbøjninger så langt ned, du kan, og gentag to-tre gange ugentligt, så er du godt med og kan arbejde videre herfra. Forsøg at få din bevægelse til at se smuk ud … Styr dine knæ ud over din fod, så mekanikken kører flot og lige uden at falde ind. Hold fødderne på underlaget, og undgå at stå på tæer.

Hvis du har overskud til det, så hold ryggen rank og skub røven bagud. Tag lige 15 mere!
alt+ªderen 30

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s