“Flækket” af grin!

Tager toget her til morgen, og snupser en rigtig avis med mig ind i S-toget. I foragt over at resten af befolkningen den her morgen kigger i metro eller i iPhone, slår jeg demonstrativt min avis op. Ret hurtigt får jeg anderkendelse og smil fra ung som gammel omkring at jeg jo læser en rigtig avis……indtil jeg kommer til bagsiden og kan se at jeg har været til grin på hele turen:)! Politikken havde den morgen Nicki minaj på bagsiden….

IMG_6569.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s