Lektør udtalelse

Fandt lige min lektørudtalelse fra bibliotekernes indkøbsafdeling.

TAK for de fine ord:)

Kort om bogen

Få 117 gode råd, indspark samt sjove ideer til en sundere hverdag. Alt dette på kun 128 sider skrevet med et ordentligt skvat humor og en række “fun” facts. For dem, der vil høre om en sundere hverdag på en humoristisk måde

Beskrivelse

Niels Honoré har sit daglige virke som fysioterapeut og har dermed fingeren på pulsen vedrørende kost, motion og sundhed. Bogen er skrevet som en selvhjælps-guide med en række gode råd og nyttige info. Teksten behandler emner som hvordan man får lidt mere motion, hvordan man kan leve lidt sundere i hverdagen samt en række gode råd og fif til den daglige sundhed. Derudover får læseren også en række øvelser, der er beskrevet i bogen

Vurdering

Sjældent er dette emne blevet behandlet med så meget humor og indlevelse. Bogens mange velmenende råd rammer plet uden at virke moraliserende eller på anden måde nedgørende. Den er nem at gå til, ikke så mange dikkedarer og fine ord, og som vores verden ser ud i dag, så kunne de fleste have godt af at læse denne bog. Som forfatteren skriver “så er denne bog til os der falder i, når tankstationen har opfundet noget spændende (læs: fedende) nyt”

Andre bøger om samme emne

Umiddelbart findes der ikke nogen direkte sammenligning men emnet behandles også i: 100 myter om sundhed og sygdom

Lektørudtalelse
Lars Ovesen
Book mit foredrag, det er endnu sjovere og så behøver du ikke læse bogen:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s