Altæderen i stald hos Livepeople

Pressemeddelelse

København den 20. august 2018

Altæderen i stald hos Livepeople

Fysioterapeut, foredragsholder og hjemmehjælper Niels Honoré, der er manden bag altæderen.dk og bogen ’Altæderens guide til en sundere hverdag’, har tegnet kontrakt med foredragsbureauet Livepeople. Han skal nu rejse land og rige rundt med sit koncept, der formidler sundheds- og livsstilsændringer uden løftede pegefingre.

Hvordan formidler man sundheds- og livsstilsændringer, så man undgår løftede pegefingre og i stedet får inspiration og et godt grin med på vejen? Det har fysioterapeut og hjemmehjælper Niels Honoré fundet svaret på med altæderen.dk, hvor han forsøger at ændre på nutidens sundhedsretorik. I oktober 2017 udgav han bogen ’Altæderens guide til en sundere hverdag’ på forlaget Gyldendal – og nu drager han ud i hele landet som foredragsholder. Det sker i samarbejde med foredragsvirksomheden LivePeople, der ledes af den erfarne foredragsrådgiver Anders Gisselmann og tv-vært og journalist Michèle Bellaiche.

”Vi er super glade for, at Niels har takket ja til at være en del af LivePeople og ser meget frem til at understøtte og hjælpe til med Niels´s vision om, at give os alle en sundere hverdag på en sjov og anderledes måde end den klassiske sundhedsretorik,” siger Anders Gisselmann.

”Altæderens guide til en sundere hverdag” er fyldt med krammere, dumslag og 117 sjove ideer, der tilskyder særligt den danske mand til at blive en smule sundere. Kvinder er også velkomne til hans foredrag, da indsigt i mandens simple hjerne vil kunne øge sandsynligheden for at hjælpe manden betragteligt.

”Jeg glæder mig meget over samarbejdet med LivePeople. Anders og Michèle har givet rigtig god sparring. Nu gælder det om at komme ud til danskerne og give nogle kalorieforbrændende grin og tankevækkende ideer til, hvordan folks hverdag kan blive en lille smule sundere,” siger Niels Honoré. 

Fakta om foredraget ’Altæderens guide til en sundere hverdag’

Humoristisk foredrag og workshop på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel. Målgruppen for foredraget er primært medarbejdere og ledere, som har fokus på trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Sagt om foredraget ’Altæderens guide til en sundere hverdag’:

”Niels Honorés stil er anderledes og en smule provokerende. Man kan vel nærmest kalde det sundheds-standup. Han kommer langt omkring i hverdagens mange sundhedsudfordringer. Og der bliver ikke lagt fingre imellem, når han fortæller om alt lige fra besøg på tankstationen, sociale medier til alkohol og sex. Han introducerer mange sjove nye redskaber til at ændre en smule på livsstilen, og det er rart og sjovt uden den klassiske pegefinger, som sundhedsretorikken ofte har.” 

Fakta om LivePeople

LivePeople formidler et bredt udvalg af foredragsholdere til både private virksomheder og organisationer og til det offentlige marked i kommuner, regioner og stat.

LivePeople bygger på mere end 18 års erfaring med foredragsformidling, rådgivning og udvikling af foredragsholdere. Virksomheden er en del nordens største medievirksomhed Banijay Nordic, der i Danmark bl.a. ejer Nordisk Film TV, Mastiff, Respirator og Pineapple Entertainment.

For yderligere information kontakt

Niels Honore på mobil: 26739204 eller Anders Gisselmann på mobil: 20 15 92 58.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s