Kæmpe prutter og en guide til at overleve julenat

Beklager, men den er god nok: Denne artikel kommer til at handle om det, vi alle gør, og som alle synes er lidt spændende og sjovt at læse om.

Dels fordi en god prut både kan underholde og imponere, men den kan også lave total ødelæggelse og sætte brandalarmer i gang. Igennem menneskeheds historie har denne fantastiske evne skabt store øjeblikke, og rundt om bålet i hulerne tilbage i tiden og i dag foran de minimum 50 tommer i sofaen i dag, kan den som mestrer Victor Borges timing, sole sig i kærlige og voldsomme tilkendegivelser fra de oftest u-anende tilskuere.

Men hvad der for de fleste mennesker blot er en maskine til tant og fjert, er tarmen faktisk et ekstremt kompliceret og sårbart organ, som kræver pleje og omsorg, ligesom resten af vores krop har brug for.

Så sæt dig på potten… læs dette imens, og red din egen og din sovekammerats julenat.

”Din røv prøver faktisk at fortælle dig noget, din røv” er noget af et litterær kraftudtryk, men jeg prøver faktisk at redde din jul, og du bliver nødt til at læse til enden, for den er god nok, din ende kan faktisk fortælle dig og dine omgivelser noget.

For rigtig mange dansker ender julenat med guld, røgelse og myrraskær, fordi de igen har proppet sig med fed julemad, marcipangrise og en hel liter sød portvin oveni, som om de var Dumbledore, der eksperimenterede med en ny recept på magi. Og magi skal jeg lige love for at der bliver skabt rundt omkring i de små danske hjem – i en grad så det ikke kan undre nogen, at julemanden stadig kommer på vores kanter, når han lugter til hvad der er sket under JYSK dynerne, 2 skt. for 499 kr!

Hvis han stod der i den mørke gang og kiggede ind til fedtmolekyler og alkoholprocenter, der desperat bliver masseret af tarmen og leveren i en smuk juletango, ville han hurtigt kunne se ”røgelsen” når dynen bliver løftet. ”Myrraskæren”, som i gamle dage var kendt for dels at være et skønhedsmiddel, dels en æggende parfume, siger vist alt om den særlige odør.

Hvis julemanden er er sød og ikke står i den mørke gang og kysser mor, tænder han sikkert lyset på toilettet for dig, og når du selv eller din kone vækker dig….. og det går op for dig, hvad du nu igen har gjort, så er det ikke ”guld” du skal af med….

Se det var en rigtig julehistorie i håbet om, at du ikke gør det igen.

Glædelig jul og et rigtig godt fysisk aktivt nytår.

Fakta: Tarmen er en del af menneskets fordøjelsessystem. Det er her den tyggede og æltede mad, fra mavesækken optages i kroppen. Tarmen elsker motion og ændringer af tyngdekraften, så gåture og lidt øvelser på gulvet derhjemme kan lindre hvis nu du mod forventning kommer til at guffeluffe for meget igen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s