Far er alene hjemme

Så er ungerne og kærsten på hyggebesøg hos venner! Far arbejder igennem, og sidder nu på vej hjem i S-toget og tænker på mad! Hvad har sådan en alfa han fortjent ovenpå en lang og hård dag? Og mon ikke det var lige præcis i aften han skulle tilberede en hel ko, eller hvad med den stigmatiserede manderet nr. Stegt flæsk? Nej, hun vil blot kommentere lugten i hele huset! Takeaway måske, der er jo kommet en hel ny biks nede på hjørnet. Hmmmm min hjerne tænker.. Lad os se hvad valget bliver:)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s