Drik en fadvand inden hvert måltid

Du bestiller regelmæssigt en 500 ml fadøl og kan sagtens forestille dig, at der kommer flere lige efter. Mængden skræmmer dig heller ikke – du overvejer mere, om ikke der snart kommer en 750 ml i sortimentet, for så skal du i hvert fald prøve den. Til gængæld sidder du der med et 200 ml fesent vandglas, som din kone synes var smart i IKEA, når du skal spise dine måltider hjemme ved spisebordet. En stor fadvand kan faktisk forebygge og lindre dit ædeflip en smule ved at fylde maven lidt ud, inden du skal til at proppe frikadeller ned til mavens ligamenter, og du igen forstuver dem. Gør det til en vane: Køb et stort oktoberfestival-vandglas, tag det med ind til bordet, og kom i gang med at hælde nogle fadvand indenbords.

 

alt+ªderen 65

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s