Har du tjekket dit DUNKOMETER for nyligt?

Fik lige den her søde besked fra en af Altæderens disciple😉

Jeg fik et ”sjok” til morgen. Primo 2022 målte vi omkredsen på min mave – 138 cm. I morges tog jeg for sjovt og lagde målebåndet om min mave med 138 cm – jeg blev temmelig overrasket ved at se, hvor meget luft der var mellem mave og målebånd – 25 cm i reduktion af mavens omkreds giver en del luft.
Men når jeg tænker over – på 2 år har jeg tabt noget, der svarer til 24 mælkekartoner 😊.

Der er mange, som er begyndt at kommentere mit vægttab samt kommentarer om, at jeg bevæger mig mere smidigt. Dette fortæller blot, hvor vigtigt det er at være opmærksom på Altæderen og holde fast i sin træning 😊.

LÆS MERE OM DUNKOMETERET KLIK HER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.